Elk kapot onderdeel aan je telefoon kan gemaakt worden door Samsung reparatie Tilburg

Elk kapot onderdeel aan je telefoon kan gemaakt worden door Samsung reparatie Tilburg

Apple-reparatieEen tijdje terug had ik me samsung kapot laten vallen. Ik vond dit verschrikkelijk, want heb mijn mobiel voor veel nodig. Ik ging op zoek naar telefoonzaken in de buurt van Tilburg. Toen kwam ik terecht bij Samsung reparatie Tilburg, waar ik zo binnen kan lopen zonder afspraak. Ik las er alleen maar positieve reacties over. Ik heb gebeld van te voren of dat ik langs kon komen (toch voor de zekerheid) en ze vertelden dat ik meteen terecht kon.

Toen ik aankwam werd er als eerste gekeken of er verder nog iets kapot was. Het scherm was het enige dat vervangen hoefde te worden gelukkig. Tijdens het wachten kreeg ik in de tussentijd een kop koffie. Voordat ik het besefte stond ik met een half uur alweer buiten met een gloednieuw scherm.

Ik werd gewaarschuwd dat de prijzen van samsung schermen zeer duur waren, ik betaalde een zeer goede prijs en kreeg er goed kwaliteit voor terug. Tot slot kreeg ik 3 maanden garantie als er iets met het scherm zou zijn.

Waarom ik Samsung reparatie Tilburg aanraadt!

  • Ze zijn in 30 minuten klaar,
  • Zeer klantvriendelijke service,

Je kan zeer snel terecht.

Geef een antwoord